tirsdag 4. september 2012

Brød uten mel, men med alt som er så mye bedre.



Her vil jeg gjerne dele min brødoppskrift med alle som er interessert! Det som er så bra med dette brødet er at det er proppfullt med masse deilig næring og holder kroppen fornøyd hele dagen, ved at blodsukkeret holder seg stabilt!
2 brød

7 egg
1 boks cottage cheese
          2 dl vann
1 1/2 ss fiberhusk
2 dl linfrø
2 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
3 ts bakepulver
1/2 ts salt (himalayasalt)
1 dl malte mandler eller mandelmel om man vil.
1 dl havrekli 
2 ss cocosa

2 brødformer i 180 grader i en time. 

Visp eggene lett, rør i fiberhusk og cottagecheese og la det stå noen minutter,
Jeg maler alle frøene i kjøkkenmaskin, for da ligner det mest på mel! 
Jeg smelter cocosaen i vannbad, for da blir den flytende og lettere å ta i.
Dersom man liker nøtter kan man også kverne både valnøtter og hasselnøtter og ha i.
Dersom man vil ha mindre frø i kan man erstatte dette med andre ting. 
Man kan f.eks finne oppskrifter i oppskriftshefte fra cocosa som fåes på helsekosten. Eller på andre blogger. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar